Pulled pork wrap!

När jag räknade på det här blev det mycket fler kalorier än vad som är rättvist, eftersom i kycklingens vikt så är benen inkluderade, så det är ingen ide att bry sig om kcal i kycklingen egentligen. Lite mycket socker pga bbqsåsen men ibland får man unna sig.
Men i alla fall, glömde också att köpa majonnäs så gjorde en alternativ coleslaw, recept kommer i nästa inlägg. Glömde också att lägga den i wrapen. Den får följa med i lunchlådan i morgon.
Använde isberssalladsblad som "wrapbröd", sedan kan man ju lägga på vad man vill. Tomatskivor, avokado, rödlök. Jag smulade lite blue cheese över kycklingen så den fick smälta, gott! Annars kan man ta vilken ost som helst.
Pulled chicken:
1 kg kycklingklubbor (3- 4 st)
2 gula lökar
10 vitlöksklyftor
3dl bbqsås (jag använde fördigköpt som jag hade i kylen)
1. Sätt ugnen på 125°C
2. Skala vitlöken och löken.
3. Skär löken klyftor och lägg i en ugnssäker form tillsammans med den hela vitlöken.
4. Ta av skinnet på klubborna och lägg den tillsammans med löken i formen. Häll sedan bbqsåsen över kycklingen och löken.
5. Täck formen med två lager av aluminium folie. Ställ kycklingen i nedre delen av ugnen i ca fyra timmar.
6. Ta ut kycklingen ur ugnen, skär några skåror i folien och låt vila i fem minuter.
7. Dra isär kycklingen från benen med två gafflar, (var noga, jag fick några benbitar i munnen när jag åt) och gotta runt det i såsen.


